Ünnepeltünk! 15 éves az Aereco Légtechnika Kft.

A MAPASZ-hoz kedves meghívás érkezett az Aereco Légtechnika Kft-től:

Ezúton szeretettel meghívunk az Aereco Kft. 15 éves fennállásának tiszteletére rendezett, jubileumi ünnepségre!    Üdvözlettel:      Király Tamás cégvezető

Nem hagyhattuk ki! Felföldi Imre elnökségi tag és Friedmann Ani titkár  vettek részt az eseményen.

Aereco 15 év

2015. június 5-én pontosan a 15 évvel ezelőtt történt cégbejegyzés napján került megrendezésre az Aereco Légtechnika Kft. jubileumi ünnepsége. A szakmai partnerek, szövetségek, egyesületek, területi képviselők, tervezők és viszonteladók körében megtartott eseményen ünnepi beszédet mondott Zoltán Attila a MÉgKSZ elnöke, Gyárfás Attila a MÉGSZ ügyvezető elnöke, dr. Kajtár László docens a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék tanszékvezető helyettese, valamint Király Tamás cégvezető.

Király Tamás beszédében kiemelte, hogy a június 5 – i dátumra azért is esett a választás, mert ez a nap a Környezetvédelmi Világnap is egyben, és az Aereco azért fejleszt és gyárt kiemelkedően magas műszaki színvonalú termékeket, mert a maximális energiahatékonyságra törekszik, így tud hatékony választ adni a környezetvédelem sürgető kihívásaira.

Aereco 15. Király Tamás

Király Tamás cégvezető

Az Aereco már több mint 30 éve fejleszti innovatív, energiatakarékos szellőzési megoldásait, amelyekkel nemcsak optimális levegőminőség biztosítható az épületekben, de a helyiségenként szabályozott, a pillanatnyi igényekhez automatikusan igazodó légcsere szabályozással jelentős fűtési energia is megtakarítható. Az alacsony energiaigényű, esetenként napelemről is működtethető ventilátorok alkalmazásával minimalizálható a szellőzési rendszer működéséhez szükséges villamosenergia igény.

A jövőről szólva a cégvezető beszédében hangsúlyozta, hogy az Aereco Légtechnika Kft. minőségi, megbízható megoldások alkalmazásával – a stabil nemzetközi háttérre is alapozva – nap, mint nap azért fog tovább dolgozni, hogy a szellőzés méltó helyre kerüljön az építőiparon belül, és hogy minden magyarországi otthonban egészséges levegőminőségről gondoskodó szabályozott szellőzési rendszer kerüljön kialakításra.

Gratulálunk az Aereco elmúlt 15 évéhez, köszönjük azt az aktivitást és támogatást, amit kapunk a cégtől, kollégáiktól. Büszkék vagyunk, hogy ilyen tagjaink vannak. Csak így tovább – közösen, együtt, partnerségben  a fenntartható jövő érdekében!

Friedmann Ani