Construma ÖKO CITY – koncepció KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉS

construma2014_webkreativ_HUN_630x201_FINAL

Construma ÖKO CITY – koncepció

Magyarországon az építőipar mélyrepülése megszűnőben van, új kihívások előtt áll, melynek mind az építési termékek gyártóinak, kivitelezőinek, befektetőinek meg kell felelni. Magyarországon az épületeink dupla annyi energiát használnak fel, mint a nyugat európai országok hasonló épületei. A fenntartható fejlődés, a környezettudatos életmód miatti elvárások, az ökológiai lábnyom csökkentésének elérése, a 2018-ig elérendő közintézmények kötelező energetikai felújítása, a 2020-tól az új épületeknél alkalmazandó közel nettó 0 energia felhasználás, egyéb épületenergetikai elvárások, a klíma védelmünk, a carbon kibocsátás csökkentésének és egyéb üvegházhatású gázok kibocsátás csökkentésének szükségessége generálja az igényt a szemléletváltásra, az új technológiák, és építési termékek bevezetésére! Az új igények alapján kialakult új technológiákat, építési termékeket, új eszközöket, új, hatásos szemléletes módon kell bemutatni! Mivel az építészek, ingatlanfejlesztők, befektetők, gyártók, kivitelezők, üzemeltetők érintettek a témában, ezért kellő méretű, és látogatottságú rendezvény szükséges, hogy hatással legyen a szemléletváltásra. Adott a lehetőség, hogy a Construma, ezen belül a Reneo kiállítás, nyújtson terepet egy ilyen jellegű interaktív bemutató kialakítására, vagy vásár megrendezésére.

Az új kiállítás neve az ÖKO CITY.

Letölthető dokumentumok

Koncepció: ÖKOCITY pr.

KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV  STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT: ÖKO CITY-CONSTRUMA-RENEO_2014_01

Letölthető JELENTKEZÉSI LAP

Az ÖKO CITY-t egy konferencia is kíséri, ami a K épület Tükörtermében kerül megrendezésre, április 4-én, címe: Klímavédelmi, és épületenergetika hatékonysági feladataink, a Fenntartható fejlődés
érdekében. az. Az előadók: a Kormány és a Parlament által a témában hosszú távra (2020 és 2050) elfogadott Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia 2., a Nemzeti Épületenergetikai Stratégia, a Hazai Dekarbonizációs Útiterv, és ezekhez kapcsolódó végrehajtási feladatokat ismertetik. A konferencián előadást tartanak, az energiahatékonysági tanácsadással, továbbá az ökológiai építészettel foglalkozó hazai és nemzetközi szaktekintélyek, akik elsősorban a témával kapcsolatos eredményeiket osztják meg a hallgatósággal.

Várjuk Önt is a MAPASZ által támogatott közös standon!

A jelentkezési határidő: 2014. január 15.

RENEO_2014_webkreativ_630x201_hu